torsdag 23. september 2010

Europa Park!

De siste dagene har vært kjempe bra! Strålende vær med sol og skyfri himmel!

Lørdag var det tysk film på kino, skjønte ikke alt som ble sagt, men skjønte en del av meningen med filmen. Da var det kjekt at Martin hadde sett den før og kunne forklare litt etterpå.

Søndag var det slafen lenge, tur i parken og en tur til nabobyen Bahlingen. Typisk landsby med bønder og druedyrking! Gikk opp fra byen til en høyde, og der så man druer helt til horisonten der blikket ikke gikk lengre! Det var vakkert! Og druene smakte kjempe godt!
Etterpå ble det middag på en hotellrestaurant. Pent lite sted med hyggelig betjening og førsteklasses mat for en liten shilling ;) Syns vi brukte den vakre dagen på en god måte!

Mandag ble jeg med Martin og Anders på treningssenter. Og det var godt å begynne å trene! Så nå er det trening mandag, onsdag og fredag! :)

I dag, torsdag, har vi vært på Europa-Park med klassen! Vært en strålende, men lang dag! Masse karuseller, mye artig og se på, og godt selskap! Vi hadde det utmerket! Sliten etter en lang dag, men det er godt også!

Så det har rett og slett vært noen utrolig innholdsrike og artige dager! Jeg, Anders og Martin har det kjempe bra sammen!


Var masse skilpadder i innsjøen!

Bahlingen! Med sine vintønner.

Vakker veggpynt!

Vindruer!

Nammm!

SPLASH!!

It goes round and round :D


1 kommentar:

  1. Härliga bilder.. Har ni möjlighet så ta er över gränsen in till Frankrike och Alsaceområdet, ni bor ju nära. Riktigt knallfint det med!

    SvarSlett